Cosmetica la domiciliu

Tenul tânăr trebuie exfoliat lunar

208
"Am 22 de ani și mă îngrijesc de tenul meu. O fac din plăcerea de a arăta bine și efortul nu mi se pare prea mare dacă e vorba de frumusețea mea. Sâmbăta și miercurea, de exemplu, săptămână de săptămână, folosesc un gel abraziv exfoliant care îmi lasă pielea netedă și moale. De la un timp pielea mea a devenit sensibilă, ceea ce înainte de folosirea abrazivului nu am observat și întreb cosmeticiana dacă nu cumva aceste geluri sunt de vină? Vă mulțumesc pentru răspuns și pentru această rubrică" – Daniela, din Mangalia.
v v v
Bogdana Oancea Stoian (Salonul Crazy Colors, str. Adamclisi nr. 3, bloc P 3, Constanța, telefon 0341/452070; 0722/447325), specialistă în cosmetică, nu recomandă folosirea în exces a exfoliantului, și asta indiferent de vârstă. De ce? Pentru că, folosit în exces, el subțiază pielea și o face mai sensibilă. Este bine să apelăm la un produs exfoliant numai pentru eliminarea stratului de celule moarte, pentru că, în timp, procesul de regenerare a pielii este mai slab, motiv pentru care tenul are nevoie de ajutor de acest fel.
La tenul tânăr, însă, folosirea unui produs abraziv trebuie să se facă o singură dată pe lună. Nu uita că pentru curățarea temeinică a tenului există o gamă largă de produse demachiante, care pot fi folosite zilnic, indiferent dacă persoana respectivă se machiază sau nu. Cele mai bune sunt produsele sub formă de gel sau spumă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Pagina a fost generata in 1.9787 secunde