"Tratamente"… gratuite pentru atenuarea ridurilor dintre sprâncene

4705
"La 32 de ani, între sprâncene, am mai multe riduri decât bunica. Aș putea să rezolv, cât de cât, problema asta?" – Dorina, din 23 August.
v v v
Bogdana Oancea, specialistă în cosmetică (Salonul Crazy Colors, str. Adamclisi nr. 3, bloc P 3, Constanța, telefon 0341/452070; 0722/447325), ne-a… vândut un pont care te-ar putea ajuta: exerciții zilnice de gimnastică facială. Așa cum, probabil, faci diverse exerciții pentru întreținerea musculaturii corpului, la fel va trebui să procedezi și cu zona feței. Aceste exerciții sunt o metodă… naturală de întinerire a feței și de prevenire a îmbătrânirii acesteia. Mai mult, cosmeticiana a precizat că specialiștii încurajează astfel de exerciții și pentru că ne pot scăpa nu doar de riduri, ci și de mimicile încruntate, îmbunătățind circulația sângelui, pe gratis. E nevoie doar de puțină voință pentru a exersa, fie în fața oglinzii, fie când citiți sau vă uitați la televizor.

Cum procedați?
Exercițiile faciale se fac în felul următor: puneți degetul arătător între sprâncene și mențineți presiunea numărând până la 30. Reveniți la poziția inițială, fără să plisați pielea de pe frunte. De ase-menea, puneți patru degete de la o mână pe frunte ca și cum ați vrea să întindeți pielea, ridicați mâna către frunte, fără să forțați și relaxați-vă. Repetați această mișcare de zece ori.
Cu voință și răbdare, repetând zilnic aceste exerciții, cu timpul veți observa că ridurile cele mai profunde se estompează, aceste mișcării având o acțiune benefică și asupra pleoapelor superioare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8617 secunde