Concurs Trucuri în bucătărie
Fiecare femeie, cu sau fără experiență în bucătărie, întâmpină o serie de probleme în acest sector, pe care nu știe întotdeauna cum să le rezolve. Pentru a avea o viață mai ușoară, specialiștii au câteva trucuri:
l Drojdia de bere se păstrează mai mult timp în făină sau în sare măruntă.
l Glazura de deasupra tortului va fi netedă dacă introduceți cu-țitul în apă clocotită și o neteziți.
l Glazura cu care acoperiți tortul se poate colora natural în roșu cu sfeclă roșie, iar în galben cu suc de portocale.
l Pentru a verifica dacă pepenele galben este copt, se apasă capătul opus al vrejului. Dacă pepenele nu este copt, nu cedează la apăsare.
l Ciupercile uscate se spală în câteva ape, după care se lasă în apă călduță, până ce revin la forma obișnuită. Această apă se poate folosi la sos.
l Toate mâncărurile care au sos se pun în cuptor, la foc potrivit, în ultimele 20 de minute. Când acestea capătă o crustă deasupra, se închide focul.
l Drojdia de bere se păstrează mai mult timp în făină sau în sare măruntă.
l Glazura de deasupra tortului va fi netedă dacă introduceți cu-țitul în apă clocotită și o neteziți.
l Glazura cu care acoperiți tortul se poate colora natural în roșu cu sfeclă roșie, iar în galben cu suc de portocale.
l Pentru a verifica dacă pepenele galben este copt, se apasă capătul opus al vrejului. Dacă pepenele nu este copt, nu cedează la apăsare.
l Ciupercile uscate se spală în câteva ape, după care se lasă în apă călduță, până ce revin la forma obișnuită. Această apă se poate folosi la sos.
l Toate mâncărurile care au sos se pun în cuptor, la foc potrivit, în ultimele 20 de minute. Când acestea capătă o crustă deasupra, se închide focul.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 12 August 2011
Vineri, 12 August 2011
Vineri, 12 August 2011
Luni, 18 Iulie 2011
Luni, 18 Iulie 2011
Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Sâmbătă, 16 Iulie 2011