Trucuri în bucătărie

171
Trucuri în bucătărie - sitetrucbucat-1402413787.jpg
Astăzi, vom dezvălui câteva din secretele unor prăjituri reușite, recomandate de Culinar.ro:

1. Ciocolata se topește într-o tigaie uscată, cu fundul gros, la foc mic, amestecând constant. O cantitate cât de mică de apă va determina ciocolata să se taie cu cocoloașe.

2. Se încinge cuptorul cu 10-15 minute înainte de a introduce prăjitura. Pentru un volum mai mare, ouăle se țin la temperature camerei 30 de minute înainte de utilizare sau într-un vas cu apă călduță.

3. Se amestecă ingredientele solide împreună pentru a permite prafului de copt sau bicarbonatului să se distribuie uniform în făină și în compoziție.

4. Nu se deschide cuptorul în prima perioadă a coacerii  torul circa un sfert de oră.

5. Pentru a orna o prăjitură cu zahăr pudră, încercați să puneți un șervețel dantelat sau o formă peste prăjitură, apoi se cerne zahărul cu o sită.

6. Când bateți albușurile pea dur, apa rezultată nu trebuie să atingă fundul castronului.

7. Biscuiții pentru prăjituri îi puteți mărunți cu un sucitor, într-o pungă mai mare, să nu se împrăștie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 11 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Sfaturi pentru o nuntă de vis
Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Măști cosmetice de casă cu ou
Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 3.5662 secunde