Trucuri pentru prăjituri reușite

118
1. Se încinge cuptorul cu 10-15 minute înainte de a introduce prăjitura. Pentru un volum mai mare, ouăle se țin la temperature camerei 30 de minute înainte de utilizare sau într-un vas cu apă călduță. 

2. Se amestecă ingredientele solide împreună pentru a permite prafului de copt sau bicarbonatului să se distribuie uniform în făină și în compoziție.

3. Nu se deschide cuptorul în prima perioadă a coacerii  ‚" #ó– circa un sfert de oră.

4. Pentru a orna o prăjitură cu zahăr pudră, încercați să puneți un șervețel dantelat sau o formă peste prăjitură, apoi se cerne zahărul cu o sită.

5. Biscuiții pentru prăjituri îi puteți mărunți cu un sucitor, într-o pungă mai mare, să nu se împrăștie.

6. Când bateți albușurile pea dur, apa rezultată nu trebuie să atingă fundul castronului.

7. Ciocolata se topește într-o tigaie uscată, cu fundul gros, la foc mic, amestecând constant. O cantitate cât de mică de apă va determina ciocolata să se taie cu cocoloașe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5466 secunde