Trucuri pentru prăjituri reușite
1. Se încinge cuptorul cu 10-15 minute înainte de a introduce prăjitura. Pentru un volum mai mare, ouăle se țin la temperature camerei 30 de minute înainte de utilizare sau într-un vas cu apă călduță.
2. Se amestecă ingredientele solide împreună pentru a permite prafului de copt sau bicarbonatului să se distribuie uniform în făină și în compoziție.
3. Nu se deschide cuptorul în prima perioadă a coacerii ‚" #ó– circa un sfert de oră.
4. Pentru a orna o prăjitură cu zahăr pudră, încercați să puneți un șervețel dantelat sau o formă peste prăjitură, apoi se cerne zahărul cu o sită.
5. Biscuiții pentru prăjituri îi puteți mărunți cu un sucitor, într-o pungă mai mare, să nu se împrăștie.
6. Când bateți albușurile pea dur, apa rezultată nu trebuie să atingă fundul castronului.
7. Ciocolata se topește într-o tigaie uscată, cu fundul gros, la foc mic, amestecând constant. O cantitate cât de mică de apă va determina ciocolata să se taie cu cocoloașe.
2. Se amestecă ingredientele solide împreună pentru a permite prafului de copt sau bicarbonatului să se distribuie uniform în făină și în compoziție.
3. Nu se deschide cuptorul în prima perioadă a coacerii ‚" #ó– circa un sfert de oră.
4. Pentru a orna o prăjitură cu zahăr pudră, încercați să puneți un șervețel dantelat sau o formă peste prăjitură, apoi se cerne zahărul cu o sită.
5. Biscuiții pentru prăjituri îi puteți mărunți cu un sucitor, într-o pungă mai mare, să nu se împrăștie.
6. Când bateți albușurile pea dur, apa rezultată nu trebuie să atingă fundul castronului.
7. Ciocolata se topește într-o tigaie uscată, cu fundul gros, la foc mic, amestecând constant. O cantitate cât de mică de apă va determina ciocolata să se taie cu cocoloașe.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 03 August 2013
Sâmbătă, 03 August 2013