Trucuri simple pentru a arăta mai tânără (2)

429
Trucuri simple pentru a arăta mai tânără (2) - 66bc40df2505036a69a038b85869440b.jpg
Dacă doriți să vă revoluționați aspectul, uitați de transformările-șoc și puneți în practică mici trucuri, simple și rapide, al căror rezultat este însă unul spectaculos.
Conturul buzelor: pentru a arăta mult mai tânără, nu este nevoie neapărat de chirurgul plastician. Este suficient să vă conturați buzele. Dacă gura este bine definită, ridurile din jurul ei nu se mai observă, iar fața pare mai tonică. Atenție, însă, folosiți un creion care să aibă aceeași culoare cu buzele, nicidecum în contrast, sau puteți apela la un cabinet estetic, pentru realizarea unui contur semipermanent.
Sprâncene îngrijite: nu toți știu, însă forma sprâncenelor determină expresia feței. Pentru a vă schimba expresia, este nevoie de modi-ficarea curbei sprâncenelor. Ridicarea sprâncenei către tâmple face ochii mai mari și mai sexy. Sprâncenele arcuite, în schimb, oferă un aer dulce, iar cele drepte, o alură severă.
Păr hidratat: a avea o față luminoasă este o chestiune care nu ține numai de piele. Și părul are contribuția lui, cu cât este mai strălucitor, cu atât reflectă mai mult lumina asupra tenului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Rețetă thailandeză
Pagina a fost generata in 3.936 secunde