Concurs Unde se depun cererile pentru curatelă?

944

Articole de la același autor

"Vă rog din suflet să mă ajutați cu câteva informații: unde se depune cererea pentru curatelă, de ce acte este nevoie și cam cât costă treaba asta? Vă mulțumesc din suflet". (Ana Mandea).

v v v

Pentru dispoziția de instituire curatelă specială și numirea unui curator special pentru minor, cererile se depun la Serviciul Autoritate Tutelară și Protecția Copilului, situat în strada Amzacea nr. 13, de luni până vineri, între orele 8.30-15.30 (telefon 0241/484203).

Referitor la actele necesare, acestea sunt o cerere expresă a biroului notarial; declarația persoanei ce va fi numită curator special, care se întocmește în fața funcționarului; buletin (carte de identitate) al persoanei ce va fi numită curator special (în copie și original); certificatul de naștere al minorului, tot în copie și original; certificat de deces al părinților, precum și adeverința medicală eliberată de medicul de familie pentru persoana ce va fi desemnată curator special.

În ceea ce privește costurile, e nevoie de câte un timbru fiscal pentru fiecare act de stare civilă în parte, în valoare de 50 de bani. Atenție! În cazurile atipice se pot solicita și alte documente. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Martie 2012
Stire din Cetățenești : Frate, frate, dar brânza e pe bani
Pagina a fost generata in 0.5037 secunde