Vă doriți o nuntă frumoasă? Iată ce aveți de făcut!

782
3
Vă doriți o nuntă frumoasă? Iată ce aveți de făcut! - uniqueweddingideas-1342962393.jpg
Ne aflăm în sezon de vârf al nunților. Fie că suntem invitați, fie că noi ne căsătorim, organizarea este principala problemă, motivul fiind cam același: obiceiul de a lăsa pe ultima sută de metri detaliile care contează cu adevărat pentru reușita evenimentul. Pentru a evita astfel de neplăceri, cei care se ocupă de asemenea evenimente au câteva recomandări:

1. Primul pas este alegerea datei la care va avea loc ceremonia. Este extrem de important să aveți în vedere și starea vremii din acea perioadă.

2. Alegeți o tematică, este foarte important în ziua de azi. Fie că alegeți să mergeți pe anii 60, 70 sau pe o tematică romantică, retro, vintage etc, alegerea trebuie să fie pe gustul vostru și nu al părinților sau nașilor și să dați tot ce aveți mai bun pentru a o susține.

3. Fixarea bugetului și alegerea locației. Odată fixatedata și tema pe care vreți să mergeți, următorul pas este bugetul pe care vi-l permiteți. Și alegerea restaurantului sau a unei alte locații care să corespundă standardelor voastre este esențială. Atenție: ar fi de preferabil ca locația să fie într-o zonă în care invitații au posibilitatea să iasă în aer liber sau cel puțin pe o terasă, dacă este loc închis.

4. Alegerea costumului și a rochiei. Categoric, subiectul depinde de gusturile voastre și de banii pe care doriți să-i investiți în haine. Ar fi bine să țineți cont că de când alegeți rochia și costumul, corpul vostru ar putea suferi unele modificări: fie slăbiți de la stres și agitație, fie vă îngrășați. Prin urmare, aveți în vedere și acest lucru, că trebuie să rămâneți la greutatea la care erați când v-ați ales costumația. Categoric, nu doriți să aveți parte de o surpriză în ziua nunții!

5. Invitațiile, tortul și decorarea. În acest domeniu puteți să cereți ajutorul unui specialist sau să vă documentați mai mult. Este important ca invitațiile să transmită informațiile corecte, cât și un mesaj clar și concis. Nu trebuie să uitați însă că tortul și decorarea ar trebui să fie în ton cu tematica pe care ați ales-o pentru nuntă.

6. Fotograf, cameraman, MC. Și acesta este un sector deosebit de important, căci este vorba despre amintiri cu care rămâneți toată viața și pe care, cu siguranță, le veți împărtăși cu apropiații de-a lungul vieții. Prin urmare, angajați un fotograf profesionist, care poate realiza fotografii pe gustul vostru. Nu uitați de raportul calitate-preț. Acest lucru se poate aplica și în cazul cameramanului. Cât despre MC, acesta poate fi de un ajutor mai mult decât mare. Nu uita că la masă ar fi bine să organizezi jocuri sau să aduci ceva nou, pentru a nu se plictisi invitații. De tine depinde dacă apelezi la ajutorul unui specialist care poate interacționa cu invitații, sau la ajutorul unui amator.

7. Înainte de nuntă, dacă un concediu mai lung nu este posibil, ia-ți cel puțin două zile libere, ca să te eliberezi pe cât posibil se stresul cauzat de problemele organizatorice. Ai grijă să dormi bine cu o noapte înaintea nunții, pentru că te așteaptă o zi lungă și plină. Nu uita, este vital să nu lași nimic pe ultima sută de metri, numai așa poți evita orice surpriză neplăcută. Esențial! Chiar dacă apar mici imperfecțiuni pe parcursul derulării evenimentului, ignoră-le pe cât posibil și nu uita să te bucuri de una din zilele cele mai importante și speciale din viața ta. E important să ai lângă tine pe cineva care te poate ajuta cu orice, iar la asta sunt buni profesioniștii.

Comentează știrea

BallonStyle
26 iulie 2012
doar aici

Agentia Full Service BALLONSTYLEisi face simtita prezenta nu numai la nunti, botezuri, aniversari si mese festive dar si la receptii, banchete, concerte, lansari de produse... etc. BALLONSTYLE este una dintre cele mai importante agentii de evenimente speciale din estul tarii. Cu o echipa de profesionisti dedicati muncii pe care o facem, impletim experienta cu entuziasmul, grija pentru detalii cu bunul gust. Si sunt doar cateva dintre ingredientele magice care vor transforma evenimentul dumneavoastra in unul de top. De la invitatiile pentru nunta, rochia de mireasa si costumul de mire pana la muzica, decorarea salii sau specialisti foto-video. In plus, BALLONSTYLE , organizeaza si evenimente corporate, banchete, receptii, aniversari private, lansari de produse. Companiile care apeleaza la serviciile noastre gasesc de la sala de conferinte, sistemul performat de sonorizare si videoproiectie pana la catering sau entertainment si baloane. BALLONSTYLE isi propune sa satisfaca cele mai exigente cerinte in materie de nunti si evenimente. Si o face cu succes. Si nu o spunem noi, ci au spus-o clientii nostrii.

Popovici M.
16 februarie 2013
Ballon style este Cea mai proasta alegere!

Ballon style este Cea mai proasta alegere! pe care o puteti face...vreti o nunta ratata..apelati la ei ... baloanele sunt mult prea putin umflate, arcadele nu sunt deloc asa cum le vedeti in poze!!Daca vreti sa va cada baloanele in cap, nu ezitati sa-i contactati!!!!! cum am facut si noi! Cea mai proasta alegere! Lipsa totala de profesionalism! I-am sunat si nici nu s-au deranjat sa vina sa remedieze lucrurile!Cea mai proasta alegere!

marcu
12 ianuarie 2015
BALLONSTYLE

Popovicii M...te contrazic, eu am apelat la firma asta si am fost la foarte multe evenimente rganizate de t acceasta firma unde nu aveam ce sa le reprosam. In momentul de fata nu au rival pe nici un plan, sper sa o tina tot asa. Poate vrei sa incerci sa le fi concurenta....... omul care nu poate latra............

Articole din aceeași secțiune

Luni, 23 Iulie 2012
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Luni, 23 Iulie 2012
Stire din Cetățenești : Simptomele polipilor nazali
Pagina a fost generata in 2.5966 secunde