Vrei să obții acte de la Arhivele Statului?

480
"Am trecut pe la Arhivele Statului din Constanța, dar mi s-a spus că actul de care am eu nevoie trebuie cerut de la București. Pot să primesc actul prin poștă? O să plătesc taxele, dar măcar nu mai dau atâția bani pe tren. Cu mulțumiri" (Aneta Lungu).

v v v

Stimată doamnă Lungu, potrivit reglementărilor în vigoare, Arhivele Naționale ale Statului eliberează documente și prin poștă, iar calitatea în care se solicită actul se dovedește prin înscrisuri sau declarație pe proprie răspundere.

Pentru eliberarea actelor deținute de Direcția Arhive Naționale, trebuie să respectați o serie de reglementări, după cum urmează: l vă puteți adresa personal la Biroul de Informații al Serviciului Relații cu Publicul din Calea Văcărești nr. 470, Sector 4, București (Programul de lucru cu publicul: - luni, marți, miercuri, vineri - orele 8,30-16.30; joi - 8.30- 18.30. Telefon: 021/ 313. 92. 95; 021/ 303. 70. 80/ 10379, 10337) l pu-teți trimite cererea și prin poștă, pe adresa B-dul Regina Elisabeta nr. 49, sector 5, București l prin e-mail, pe adresa [email protected].

Eliberarea actelor cerute

Documentele se eliberează personal solicitantului (pe baza buletinului sau a cărții de identitate) sau împuternicitului legal (pe baza procurii legalizate sau împuternicirii avocațiale), la Biroul de Relații cu Publicul unde a fost depusă cererea sau prin poștă, la domiciliul solicitantului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5314 secunde