Concurs Dă-te jos din "tiribombă"!

663

Articole de la același autor

Zestrea lui Stancă
07 Februarie 2008
Primăria animalelor
26 Februarie 2008
Bancul cu iepurașul
18 Februarie 2008
Contracandidatul
25 Martie 2008
Greierele și furnica
03 Martie 2008
Tot proiectul acesta al locuințelor ieftine pentru tineri mi se pare o încercare patetică și disperată de a obține voturi multe printr-o singură lovitură. Mă întrebam, după eșecul mult mediatizat al deszăpezirii, cum va contracara Mazăre efectul dezastruos în plan electoral. Iată că a ieșit cu o idee ingenioasă, atingând atât tineretul care nu se bucură de pomenile tradiționale, cât și pe cei care găzduiesc tinerele familii, în spații deloc suficiente, și ar vrea să le vadă plecate la casele lor.
Doar că, deocamdată, totul rămâne pe hârtie, primarul neavând a flutura decât planuri și loterii. Nicio panglică semnificativă nu va fi tăiată în această campanie electorală, ceea ce lasă proiectul la nivel de vorbe.
Iar reacția lui Mazăre la ejectarea lui din port – n-o să mai am bani pentru casele tinerilor, ah, vai! – ne dă un "demo" pentru cum va aborda problema în cazul în care "dușmanii" de la PD-L vor câștiga puterea în urma parlamentarelor din toamnă. Nu trebuie decât să ne gândim că nu a făcut nimic în ultimii ani, dându-se victimă a lui Băsescu și înecându-și amarul în sporturi nautice și lungi excursii în America Latină. De ce ar duce la bun sfârșit proiectul caselor, de vreme ce "persecuția" va continua iar resursele financiare sunt încă un mister?
Timp de trei ani, Mazăre ne-a arătat de ce nu trebuie să-l votăm, acum ne duce de nas cu o loterie fără acoperire, iar noi ar trebui să ne îndreptăm reflex spre urne și să-l lăsăm să facă "încă o tură", după cum plastic s-a exprimat. Iar vorba asta ne arată imaginea pe care Mazăre și-a făcut-o despre trecerea sa prin Primărie, destul de rar, nu mai devreme de ora prânzului și niciodată prea îndelung, să nu amețească… Nu-i decât încă un joc, un fel de tiribombă în uriașul parc de distracții care este lumea sa. Gata, destul, dă-te jos acum!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3213 secunde