Concurs Iepurașul dezbină, PSD-ul cucerește

674

Articole de la același autor

Moisoiu și oamenii săi continuă să agite apele în jurul PD-L, doar, doar, în vâltoarea creată, Popescu și ai lui s-or duce la fund, cu tot cu partid.
Chiar dacă nu mai au nicio șansă să revină în rândurile formațiunii, fac circ în prezența presei, convoacă ședințe, trimit comunicate de presă cu ștampila și antetul PD-L, scriu memorii peste memorii la București.
De fapt, toată agitația nu are decât un singur scop: să dezbine și să slăbească partidul pentru a-l face o pradă mult mai ușoară pentru PSD-ul lui Mazăre în alegerile parlamentare din toamnă.
Exclus din PD-L tocmai pe motiv de colaboraționism cu social-democrații, fiind surprins în timp ce încerca să-i determine pe candidații democrat-liberali din turul doi să se retragă în favoarea celor pesediști, "Iepurașul", așa cum îl alintă Mazăre, încearcă acum să distrugă credibilitatea actualilor lideri locali ai partidului. Împreună cu echipa sa de credincioși slujitori ai intereselor PSD, din care mai fac parte Narciz Amza, Remus Macovei, Mihai Bobe (nepotul), Mădălina Popa și alți câțiva, Moisoiu a inventat un memoriu (nimeni nu a văzut hârtia) semnat de 1500 de membri de partid împotriva Elenei Udrea și a președintelui județean, Ion Popescu, creând impresia că la Constanța există o revoltă în cadrul partidului împotriva celor doi. Îi acuză, atât pe ei cât și pe noii lideri de la municipiu, că nu s-au implicat în campania electorală, că l-au dat afară din partid împotriva statutului, că nu vânează decât funcții. Mai mult, deși nu mai are nicio legătură cu partidul, Moisoiu și-a arogat dreptul de a convoca un Consiliu de Coordonare Locală pentru a repune pe funcții vechea conducere, din care făcea și el parte.
În realitate, Iepurașul și echipa sa sunt disperați că nu mai pot servi intereselor primarului Mazăre și, deci, nu se vor mai putea bucura foarte mult timp de bună-voința edilului. Nu de alta, dar sunt o grămadă de licitații care urmează a fi organizate de Primărie și ar fi păcat de Dumnezeu să se piardă astfel de șanse doar pentru că, o adunătură de avocați, navigatori sau economiști, care se cred liderii PD-L, nu cunoaște adevăratele jocuri ale intereselor economice din Constanța. Ce contează votul, apartenența politică, ideea de opoziție când se poate trăi bine și cu capul plecat și buzunarul larg deschis la robinetul fondurilor publice.
Acum, că nu mai pot face jocurile PSD din interiorul PD-L, Moisoiu și ai lui mai au o singură misiune, bineînțeles, tot în slujba social-democraților. Să dezbine și să creeze scandal în partid, pentru a putea fi mult mai ușor de bătut la vot de pesediști. Aflat pe cai mari după alegerile din vară, Mazăre mizează pe un scor bun la parlamentarele din toamnă pentru a-și impune cel puțin trei miniștri într-un eventual guvern PSD. Așadar, cu Moisoiu în rol de dezbinator șef, echipa Mazăre își asigură drumul pentru alegerile din toamnă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.561 secunde