Impotenții

990
Este vorba despre candidații PSD la fotoliile de senatori și deputați. Pentru mine, asta sunt cei 14, în ciuda faptului că pe 31 octombrie, la orele 00:00, când s-a dat start oficial la campania electorală, ca alegător, mi-am pus în gând ca în cele 30 de zile de bătălie pe viață și pe moarte să le acord șanse egale tuturor candidaților. Chiar și pesediștilor...
Datele problemei s-au schimbat, însă, repede, odată cu postarea afișelor electorale în oraș. Mare mi-a fost mirarea să văd cum își afișează ei, pesedeii constănțeni, neputința de a înfrunta această campanie de unii singuri, dar mai ales dependența de "El Lider Maximo" în variantă tomitană... În cele mai multe dintre afișele candidaților social-democrați, alături de poza pretendentului, invariabil, tronează și cea a lui Mazăre. Radu Mazăre!!!
De ce, stimați candidați? De ce, domn’ primar, lider al partidului la Constanța? De ce s-a simțit nevoia acestei "completări" a identității și mai ales a substituirii personalității celui care se vrea deputat sau senator de Constanța? Orice răspuns ați vrea să oferiți, nu cred în viabilitatea lui. Mesajul pe care îl transmiteți voi, candidații, este unul singur și anume acela că sunteți slabi! Sunteți slabi și vă e teamă să vă afișați (la propriu și la figurat) singuri, sunteți slabi pentru că demonstrați că nu sunteți capabili să luați decizii și că depindeți întru totul de o singură persoană care deține monopol nu numai pe banul Constanței, ci și pe moralitatea multora...
Într-o societate democratică, voi, social-democrații constănțeni, sunteți sclavi, iar grație supușeniei voastre încurajați ceea ce se numește "cultul personalității", recunoscut drept definitoriu, de altfel, pentru statele totalitare! Aceasta-i România ce-o promiteți voi!
Și-atunci cum de puteți cerși încrederea electoratului și mai ales votul de la 30 noiembrie, când voi, chiar și non-verbal, faceți dovada vie a dependenței, dar mai ales a impotenței voastre?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2797 secunde