Lordul Butoanelor

345

Articole de la același autor

Pâine și circ
22 Februarie 2008
Marile greșeli de arbitraj de care a beneficiat Steaua de la începutul mini-returului i-au scos din minți pe cei maltratați de "cavalerii în negru".
Unii au și început să-și caute dreptatea. CFR-iștii nu au lăcrimat la cenușa pe care și-a turnat-o în cap Alexandru Tudor și la exilul său melodramatic la țară, unde s-a dus să vopsească pomi fructiferi și să pună ceapă în grădină, și au pornit cu jalba în proțap la mai marii europeni.
Cele două penalty-uri neacordate CFR-ului s-au văzut și de pe lună, dar fluierul lui "Brad Pitt" s-a înfundat și a rămas tăcut la momentul oportun. Sunt al dracului de tari butoanele astea, dacă și Tudor, "cavaler al dreptății", arbitru de Liga Campionilor, o comite în asemenea hal.
Înroșiți de nervi au plecat din Ghencea și cei de la Unirea Urziceni. Meme, Stelea sau Dan Petrescu nu au strigat în gura mare despre penalty-ul, iarăși clar, care nu li s-a dat, și despre golul incorect din care Steaua a câștigat, dar au fost destul de aluzivi în a acuza arbitrajul.
Mâine, Steaua joacă în Giulești, iar Copos a și pornit contraofensiva, țipând ca din gură de șarpe că-și retrage echipa de pe teren dacă arbitrii vor fi făcuți iar dinspre Ghencea cu o telecomandă de largă acoperire.
Sigur, patronul Rapidului încearcă să și tragă puțină spuză pe turta sa, profitând de acest moment și punând presiune pe arbitrii partidei, dar, orice ar fi, realitatea nu poate fi negată: Steaua a fost ajutată în 2008 de arbitri, decisiv, în momentele-cheie din meciurile-cheie. Nu neagă nimeni munca din teren a jucătorilor, însă, când a trebuit, au și fost sprijiniți vârtos de "fluiere".
Toate celelalte zbateri din Liga 1 au trecut în plan secund în fața butoniadei. Scheunatul "alb-roșu" și tensiunile dintre acționarii dinamoviști, umbra lui Mircea Lucescu, Rednic contestatul, ascensiunea lui Poli Timișoara, lupta dură de la retrogradare, unde cele patru de sub linie fac schimb între ele aproape etapă de etapă, toate acestea pălesc în fața virulenței cu care este atacat Gigi Becali, în ultimele zile, de adversarii la titlu, care-l acuză că, din Războinic al Luminii s-a metamorfozat, mai nou, în Lord al Butoanelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1936 secunde