Nu vă plângeți! Mergeți la primar în audiență!

1526

Articole de la același autor

86.357 de constănțeni l-au ales pe Mazăre. Asta înseamnă că 86.357 de constănțeni sunt de acord să se construiască în parcuri. Asta înseamnă că 86.357 de constănțeni sunt de acord să dispară spațiile verzi dintre blocuri. Asta înseamnă că 86.357 de constănțeni aprobă retrocedările pe spațiul verde.
Timp de patru ani, voi, cei 86.357, nu mai aveți dreptul să vă plângeți că Mazăre a vândut faleza constănțeană cu tot cu drumul de acces sau că a dat aviz de construire pe malul mării. Mulțumiți-vă cu uleiul și făina de sărbători, beți ceaiul din cluburile pensionarilor.
Doamne ferește să fiți bătrâni, să ajungeți pe drumuri și să vreți să vă petreceți restul zilelor în căminul de bătrâni. Vă anunț de pe acum că nu aveți loc. Pe lista de așteptare sunt înscriși 500 de bătrâni. Nici nu există vreun proiect pentru înființarea unui alt adăpost.
Nu vă place zona peninsulară a Constanței? Aveți puțină răbdare. Timpul le rezolvă pe toate. În curând, toate construcțiile se vor prăbuși. Vă mai amintiți programul electoral al lui Mazăre din 2004? Edilul promitea că zona istorică a orașului va deveni unul dintre cele mai importante puncte de atracție turistică. Vi se pare că este un loc pe unde să plimbi turiștii?
Mulțumiți-vă cu ritmul în care se strâng câinii vagabonzi de pe străzi și rugați-vă să nu fie nepotul sau copilul dumneavoastră cel care cade victimă colților unui dulău, așa cum a sfârșit, recent, copilul din Agigea.
Nu mai sperați să se aplice legea retrocedărilor și nu visați că vă veți redobândi casa luată cu japca de comuniști. Dacă nu aveți un mandatar agreat de primărie nici nu vă mai pierdeți timpul.
Nu mai înjurați când nu găsiți loc de parcare pe principalele bulevarde ale orașului, când rămâneți blocați în trafic în Mamaia sau când alergați o zi în soare până când vă puteți trage sufletul la umbra unui copac.
Nu mai înjurați! Mergeți la primar în audiență! Așteptați-l pe scările din fața primăriei, acolo unde zicea el că vorbește cu oamenii. Dacă-l mai prindem prin Constanța în următorii patru ani…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3111 secunde