Rușine PSD!

1419
Tot ce mișcă în orașul ăsta, vântul, ramul, e prieten numai pesedeului. Și prieten îi va fi, mai ales dacă în Parlamentul României vor ajunge mărețele personalități, plăzmuite după chipul și asemănarea celor doi creatori, Mazăre și Constantinescu. Că doar ei girează pentru progeniturile social-democrației constănțene sau din alte colțuri ale țării, care vă cer votul pe 30 noiembrie. Și cum cei doi garantează, tot ei au grijă să-i poarte pe stimabilii candidați, îmbrăcați în salopete, peste tot unde este rost de ceva voturi sau de câteva blițuri. Așa se face că nimic nu se inaugurează, nimic nu se demolează, nimic nu se proiectează sau se realizează în județul și municipiul Constanța fără ca ei, de mânuță cu Radu și Nicușor, să fie prezenți și să-și dea cu părerea. Își atribuie total nelegitim lucruri care se fac din bani publici, ca și cum respectiva lucrare ar fi fost făcută din banii lui tac-su sau din averile amnistiate ale lui Geoană.
Și o să vă dau câteva exemple.
În urmă cu câteva zile, mare inaugurare la Mangalia. Nicușor Constantinescu și candidatul partidului pe acel colegiu, Nicolae Moga, s-au prezentat la spitalul municipal din Mangalia pentru a tăia panglica de la… bucătărie și spălătorie. Probabil că vor inaugura și wc-urile, dacă vor fi gata până se termină campania. Investiția a fost realizată cu sprijinul CJC. În concluzie, nu înțeleg ce treabă are Moga, consilier local la Constanța, cu bucătăriile sau bucătăresele din Mangalia.
Mergem mai departe cu exemplele. Tot de curând s-a înființat și Centrul de Diagnostic "Medimar Imagistic", prin contribuția Consiliului Județean și a spitalului. Și aici, la inaugurare, candidații PSD la parlamentare au fost nelipsiți.
Nu știu în ce calitate au vorbit Alexandru Mazăre, Antonella Marinescu, Mărioara Cojoc sau Matei Brătianu la acest eveniment, însușindu-și o parte din proiect, din moment ce ei nu au avut nici cel mai mic aport. La fel s-a întâmplat și la inaugurarea geamiei din Tomis Nord și în multe alte situații asemănătoare.
Ultimul eveniment confiscat abuziv de PSD și candidații social-democrați a fost inaugurarea Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Spitalului Județean. S-au investit acolo 10 milioane de euro, bani exclusiv din fonduri publice. Nu i-a adus nici Constantinescu, nici Mazăre de acasă. Însă, mergând pe principiul că instituțiile statului sunt tot una cu partidul, evenimentul medical, unul foarte important pentru constănțeni, a fost transformat într-o serbare de partid, în care fiecare candidat la parlamentare și-a dat cu părerea despre soarta medicinii românești. Doctorul Mircea Pătruț, un medic respectabil de altfel, cel care va conduce noua clinică, a încurcat se pare unitatea spitalicească cu sediul de partid, făcând pe gazda în fața colegilor pesediști.
Trebuie precizat că toate aceste lucruri s-au făcut numai și numai
din fonduri publice. Pentru ca mai apoi, PSD să confiște evenimentele în scopuri pur electorale și să-și asume meritul pentru tot. Nu e corect, dar ne-am obișnuit. Rușine PSD!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.984 secunde