Concurs Semnele sfârșitului

1058

Articole de la același autor

La ultima ședință de consiliu din mandat, Mazăre a fost forțat să scoată de pe ordinea de zi proiectul de construcție pe un spațiu verde din buricul orașului. Presiunea presei, a unui contracandidat, și, nu în ultimul rând, curajul oamenilor de a veni să-și susțină cauza în fața consiliului l-au făcut să dea înapoi în fața confruntării și, implicit, să tragă clapa unui personaj destul de important în PSD, direct interesat în construcția respectivă.
Nu mai puțin important este că blaturile și compromisurile la care s-au pretat unii consilieri locali au început să iasă la lumină în urma confruntării electorale. Mă și întrebam cum înghite Mazăre faptul că televiziunea care îl atacă încă de la înființare este găzduită în hotelul liberalului cunoscut ca apropiat al său, Aurel Butnaru. Spun că apropierea este cunoscută, căci chiar șefii săi din PNL l-au criticat în repetate rânduri pentru fraternizarea prin vot cu dușmanul, împotriva directivelor partidului. Butnaru este, pentru liberali, cam ce a fost Moisoiu pentru democrați.
A făcut ieri imprudența de a se opune primarului, ceea ce a declanșat o reacție previzibilă, dar nesăbuită din partea lui Mazăre, acum, în campania electorală. Constănțenii pot vedea cu claritate, pot auzi chiar din gura primarului cum s-au aranjat manevrele din Consiliul Municipal Constanța. "Când ați cumpărat voi spații verzi, a fost bine. Acum, că vor să cumpere și alții, nu mai este bine!", a exclamat Mazăre, arătând, astfel, cum a manipulat consilierii de diverse culori politice.
Constănțenii s-au trezit și vin să-și susțină cauza, iar conducătorii urbei au început să se toarne între ei. Două semne că mandatul lui Mazăre se apropie de sfârșit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7115 secunde