Sex oral electoral

3054
A început campania electorală, una parcă mai urâtă și plină de mizerii ca niciodată, în care în plin plan sunt femeile. Dacă, în urmă cu două-trei zile, blonda de la Cotroceni se afirma pe un post de televiziune arătând că știe să dea și din andrele, de câteva zile circulă pe internet, cu viteza luminii, o scenă porno în care o tipă face sex oral unui individ, într-o mașină.
Nimic deosebit până aici, fiecare are dreptul să aleagă locul și modalitatea de a face dragoste, atunci când există consimțământul ambelor părți sau poate chiar o relație bine închegată, bazată pe iubire, în care nu ar trebui să existe bariere sau prejudecăți. Mizeria de-abia acum vine, pentru că s-au trezit unii care să spună că protagonista, căreia i se vede vag fața, ar fi secretarul executiv al PSD, Ana Birchal, iar partenerul, al cărui chip nu se vede, un personaj important de la vârful aceluiași partid.
Un partid cu niște bărbați lași, care au avut niște reacții de ipocriți, pentru că nu am văzut nici măcar unul care să iasă în față și să-i ia apărarea femeii, până se va stabili dacă este sau nu ea. Toți s-au gândit la imaginea partidului, adică la faptul că-și vor pierde scaunele călduțe, deși, pe spinarea Anei Birchal, s-ar putea să obțină mai multe voturi decât s-ar fi așteptat. Mai mult, unii chiar i-au cerut să-și dea demisia, însă Ana Birchal, care a negat că ea ar fi cea care apare în filmuleț, a refuzat.
Există voci care susțin că "lucrătura" vine chiar din interiorul partidului, unde lupta se dă pe două fronturi, și că va urma și partea a doua a înregistrării unde se va vedea și chipul bărbatului.
Nu cred într-o continuare, pentru că oricine a văzut filmulețul, probabil a observat că înregis-trarea a fost făcută cu scopul deliberat al șantajului, chiar dacă ar fi să fie vorba despre Ana Birchal sau despre o femeie care îi seamănă. La un moment dat, bărbatul îi dă părul la o parte, tocmai pentru a i se observa chipul în camera care înregistra.
Totodată, dacă ar fi să ne luăm după reacția individului, se vede clar că nu la sex îi era gândul, fiind probabil, inhibat de camera pe care o montase singur pe ban-cheta din spate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1889 secunde