Concurs Videochat liberal

1129

Articole de la același autor

În "I-See-You.Com", un puștan întreprinzător face o cârcă de bani montând minicamere web în toată casa și expunându-și propria familie (mama - fostă actriță, tatăl vitreg și soră-sa vitregă - una bucată blondă gen iepuraș Playboy puber) pe internet, în cele mai intime ipostaze: pe budă, în cadă ori golași în fața oglinzii. Totul merge strună până când află familionul și-i sare la gât. De înțeles, din moment ce maică-sa se masturba regulat cu dușul în baie, fata - cu un vibrator ascuns în fundul unui ursuleț de pluș (sărmanul!), iar tatăl se ștergea pe din dos cu orice în lipsa hârtiei igienice. Firește, în neaoșul stil american, geniul internetului își convinge rudele să-i dea înainte cu afacerea, sumele cu multe zerouri obținute din publicitate atârnând zdrobitor în balanță. Toate bune și frumoase, numai că publicul își dă seama că naturalețea actorilor fără voie s-a dus dracului de la un anumit moment, așa că audiențele se duc în cap cu fiecare minut. Așijderea beneficiile.
Și-acum să vedeți legătura: un cuplu de tinerei liberali, ce candidează la nu'ș ce colegii din București, s-a gândit să ducă interactivitatea cu alegătorul pe noi culmi, instalându-și un webcam în hogeac în ideea că "noi n-avem nimic de ascuns". Vezi, Doamne, suntem atât de deschiși vouă, electorilor, că vă lăsăm să vedeți unde ne aruncăm șosetele când le aruncăm!
N-am nimic împotriva obiceiurilor exhibiționiste ale aripii liberale cu caș la gură, mai ales că nu-i nimic nou sub soare: în campania pentru locale, zece băieți și fete din TNL București au azvârlit textilele în sprijinul candidatului la primăria ocupată de Vanghelie. N-am văzut dacă juniorii liberali aveau săgețile în sus ori ba, dar sper, spre binele lor, să fi fost spre dreapta, pentru a nu intra în conflict cu doctrina oficială.
Aș urmări cu deosebit interes viermuiala cotidiană a celor doi aspiranți la deputăție dacă aș fi convins că o fac pe bune. Indiferent ce: mâncare, sex, spălatul vaselor, manichiura - ea, scurtarea părului din nas - el. Dar nu cred.
Ce mi-e Udrea cu ghemul și andreaua, ce mi-s ăștia cu webcamul...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5536 secunde