Concurs 10 premii pentru creații literare constănțene la concursul internațional "Părul Berenicei"

293

Articole recomandate

Un alt concurs de creație literară a fost finalizat în aceste zile. Este vorba despre a doua ediție a concursului internațional "Părul Berenicei", organizat de Palatul Copiilor din Târgoviște. În spiritul noilor timpuri, al erei electronice, s-a solicitat expedierea lucrărilor pe Internet, facilitându-se, în acest mod, participarea masivă a elevilor creatori. Au fost mai multe secțiuni, iar premiile s-au acordat pe categorii de vârstă, rezultatele făcându-se publice, de asemenea, pe Internet.
Și din județul Constanța au participat o serie de elevi, iar performanța de a li se decerna 10 premii este demnă de toată lauda.
Iată lista premianților constănțeni, pe secțiuni: r proză: Andreea Căluț, Școala nr. 37 Constanța – premiul I, Răzvan Postolache, Școala "Nicolae Tonitza" Constanța - premiul III, Doru Ciutacu, Școala "Lucian Grigorescu" Medgidia – mențiune r proză pentru copiii: Doru Ciutacu, Școala "Lucian Grigorescu" Medgidia – premiul III r poezie: Bianca Moise, Școala "Constantin Brâncuși" Medgidia – premiul II, Diana Dogaru, Școala "I.L. Caragiale" Medgidia - mențiune r eseu: Oana Pârlățeanu, Colegiul Național "Constantin Brătescu" Constanța – premiul III, Doru Ciutacu, Școala "Luci-an Grigorescu" Medgidia - mențiune, Eduard Sorin Manta, Școala "I.L. Caragiale" Medgidia - mențiune.
De menționat frumoasa realizare a lui Doru Ciutacu, care a împlinit nu de mult 10 ani, absolvind în această vară cursurile clasei a III-a și care a fost premiat la trei secțiuni din cele patru ale concursului. Și el, ca și ceilalți laureați din Medgidia, cu excepția unuia, frecventează cu regularitate cercul de creație literară din cadrul Clubului Copiilor și absolut toți mai au deja și alte premii la activ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 Iulie 2009
Stire din Cultură-Educație : In Memoriam MJ
Pagina a fost generata in 1.7469 secunde