13 tineri designeri constănțeni expun un nou concept

1605
13 tineri designeri constănțeni expun un nou concept - e86643f9c6da6e872bc5e94d1b1425f7.jpg
Orice idee care pleacă de la dependența femeilor de shopping este "sortită" succesului. Cam așa s-au gândit Liana Ursache și Alexandru Popescu atunci când au plecat la drum în organizarea primei ediții a unei altfel de sesiuni de cumpărături. "Din experiența nefericită pe care am avut-o cu înghesuiala la târguri, dar și din ceea ce vedeam frumos prin filme, ne-am gândit să combinăm plăcerea de a face cumpărături cu aceea de a socializa, într-o atmosferă relaxată, cu un fursec și un pahar cu șampanie", ne-a declarat Luana.
Și astfel s-a născut ideea "I Love the F word", care timp de două zile a fost găzduită de K’mys Club din Mamaia și la care au expus 13 tineri designeri constănțeni: Luminița Galani, Paula Saioc, Cristina Hamparian, Cristina David, Ana Verbina, Dilec Vani, Rodica Sârbu, Anca Coroiu, Sorina Cotea, Bianca Miloși, Ecaterina Colasz și organizatorii.
Ineditul sesiunii de shopping a fost oferit și de posibilitatea ca participantele să se poată machia și coafa profesionist și GRATUIT, ca răsfățul să fie maxim.
Organizatorii ne-au declarat că intenționează ca în vară să aducă mult mai mulți tineri designeri, și din țară, în aceeași locație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Martie 2011
Stire din Cultură-Educație : La prima lor panotare
Pagina a fost generata in 1.6077 secunde