Printr-un proiect al Fundației Soros

15.000 de lei pentru ajutorarea a 35 de elevi din Murfatlar

155
Școala gimnazială "Adrian V. Rădulescu" din Murfatlar a lansat Proiectul de grant "Și NOI suntem viitorul!", din cadrul Proiectului "Parteneriat pentru educație! Granturi pentru școli aflate în dificultate!" ai cărui beneficiari direcți vor fi cei 35 de elevi proveniți din familii cu venit minim garantat. Ei vor participa timp de opt luni (martie-octombrie 2012) la activități extracurriculare precum "Noi și natura", Club de voluntariat, vizite la Muzeul "Grigore Antipa" București, Muzeul "Delta Dunării" din Tulcea, Atelier de creație.
Lunar, vor avea loc activități în cadrul Clubului de lectură, dar și în cadrul Clubului de dezbatere "Rolul meu în comunitate". În luna aprilie și în luna octombrie, vor fi organizate două campanii de strângere de fonduri prin intermediul unor expoziții cu vânzare a produselor realizate pe tot parcursul proiectului în cadrul atelierului de creație.
În cadrul proiectului, se va înființa ansamblul folcloric mixt "Junii Murfatlarului", care va participa la Zilele Murfatlarului, în luna septembrie.
"În luna octombrie, vom fi alături profesori, părinți, elevi, reprezentanți ai partenerilor în realizarea «Aleii solidarității» prin plantarea unor copaci în curtea școlii. Toate activitățile se vor derula cu ajutorul grantului în valoare de 15.000 lei", declară consilierul de imagine Daniela Păscălin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9046 secunde