160 de elevi și profesori, răsplătiți pentru performanță

659
În perioada 22-29 septembrie se organizează Săptămâna Excelenței în Educație și Cercetare - Sărbătoarea Olimpicilor naționali și internaționali, eveniment având ca scop recunoașterea publică a elevilor olimpici naționali și internaționali, a profesorilor și a unităților de învățământ în care au fost pregătiți.
Premierea elevilor olimpici naționali din județul Constanța are loc astăzi, în sala de spectacole a Colegiului Național de Artă "Regina Maria" și va fi organizată de către Instituția Prefectului Județul Constanța în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean. În cadrul festivității vor fi premiați peste 160 de elevi și profesorii îndrumători din județul Constanța care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale.
"Premierea elevilor cu rezultate deosebite la olimpiadele naționale reprezintă recunoașterea meritelor și eforturilor depuse de acești copii valoroși ai județului. Avem mulți elevi merituoși, ceea ce probează calitatea învățământului de la malul mării", a declarat Dănuț Culețu, prefectul județului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7456 secunde