40 de ani de învățământ special la Centrul "Maria Montessori"

287
40 de ani de învățământ special la Centrul

Articole de la același autor

În fiecare an pe data de 1 iunie, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" Constanța își sărbătorește ziua de înființare, prilej cu care foste și actuale cadre didactice ale Centrului, precum și elevi și absolvenți ai acestei instituții de învățământ își dau întâlnire.

Împlinirea a patru decenii de la înființarea Centrului "Maria Montessori" a prilejuit organizarea unei festivități emoționante la instituția de învățământ special, care a debutat în aripa nouă a centrului.

După ce a salutat participanții, prof. Nida Regep, directorul Centrului, a înmânat diplome de excelență foștilor directori și profesori. Au fost depănate amintiri legate de acești 40 de ani, s-au rememorat momentele premergătoare deciziei de înființare a școlii, au fost parcurse câteva dintre cele mai frumoase întâmplări ale acelor ani, emoția și bucuria revederii.

Curtea școlii a găzduit ultima parte a programului festivității, participanții fiind invitați la un scurt program artistic și sportiv pregătit de elevii centrului în colaborare cu instituțiile școlare parte-nere: Liceul Economic "Virgil Madgearu" Constanța, Centrul Școlar Pentru Educație Incluzivă "Delfinul" Constanța și Școala Gimnazială "Nicolae Tonitza" Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 6.0508 secunde