A cincea ediție a Târgului Educațional București

220
A cincea ediție a Târgului Educațional București - 4dc0e5310c348cbf9b07ef0df5418f33.jpg
EXPO 24, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al muncipiului București și Guvernul României - Instituția Prefectului Municipiului București, organizează în perioada 22-24 octombrie 2009, la Sala Polivalentă București, ediția a V-a a Târgului Educațional București. Târgul Educațional București (TEB) este o manifestare ce are ca scop promovarea mijloacelor și materialelor didactice noi, în cadrul sistemului de învățământ public și privat din România. La expoziție, sunt prezente firme din Italia, Marea Britanie, Franța, Ungaria și România.
Participarea internațională la acestă manifestare asigură o diversitate a ofertelor și produselor expuse: sisteme interactive de predare, table interactive, sisteme de televoting pentru elevi, materiale didactice clasice.
În această perioadă dificilă pentru învățământul din România, Târgul Educațional București încearcă să realizeze, prin firmele expozante, o informare corectă asupra mijloacelor și sistemelor de învățământ moderne.
Printre produsele expuse în cadrul expoziției se vor afla: materiale didactice (proiectoare, table interactive, tablete grafice), mulaje, hărți, table școlare clasice, aparatură de laborator (chimie, fizică, biologie, geografie), soft educațional (soft de matematică pentru profesori, soft de matematică pentru elevi), cursuri interactive de biologie, geografie, istorie, chimie, fizică, mobilier școlar (modele noi de bănci și catedre, dotări săli de sport, carte educațională (manuale, dicționare, literatură universală, oferte educaționale (tabere școlare, programe educaționale).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.366 secunde