A început LicArt. Cine se poate înscrie în competiție

203
A început LicArt. Cine se poate înscrie în competiție - ainceputlicart-1578444350.jpg

Articole de la același autor

O nouă ediție a concursului LicArt a debutat zilele trecute. Asta înseamnă că, dacă ești licean, îți place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Național de Arte pentru Liceeni. 


Elevii interesați pot intra pe site-ul licart.ro, pentru a se înscrie. Câștigătorii vor avea parte de cele mai mari premii acordate în România la astfel de competiții. Anul trecut, ele au depășit 15.000 de lei. De asemenea, aceștia au oportunitatea de a deveni cunoscuți și apreciați pentru talentul lor. În plus, site-ul concursului și pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni, iar concurenții au posibilitatea de a interacționa cu tineri din toată țara, dar și șansa de a merge în cea mai tare tabără de creație! Și, foarte important, ei pot fi remarcați de una dintre personalitățile din domeniile fotografic și literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii. 


"LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură și artă, printre (prea) puținele spații de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuți și înțeleși", explică Radu Herjeu, organizatorul festivalului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4039 secunde