A murit academicianul Ovidiu Bojor, cel mai cunoscut fitoterapeut român

21643
1
A murit academicianul Ovidiu Bojor, cel mai cunoscut fitoterapeut român - ovidiubojor1000x600-1676446957.jpg

Articole de la același autor

Academicianul Ovidiu Bojor, cel mai cunoscut fitoterapeut român, doctor farmacist şi membru de onoare al Academiei de Științe Medicale, a murit la vârsta de 98 de ani.


Anunţul a făcut de Asociația Patronală „Planta Romanica”, al cărui președinte onorific era. 


"Cu tristeţe anunţăm decesul celui care a fost Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor- Președintele onorific PLANTA ROMANICA, la vârsta de 98 de ani."


Ovidiu Bojor a fost cel mai mare fitoterapeut român, doctor farmacist, membru de onoare al Academiei de Științe Medicale. Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române.


Comentează știrea

Ceaiul
15 februarie 2023
"combinatie unica de plante recomandata mentinerea sanatatii"

"Gama de ceaiuri medicinale poarta semnatura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor si este bazata pe formule revolutionare, concepute pe grupe si subgrupe de afectiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afectiuni, pentru obtinerea unui efect maxim. 7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse: - Ceaiurile sunt realizate dupa retete testate de-a lungul timpului de catre Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR - Eficienta terapeutica este mult amplificata datorita actiunii sinergice a plantelor din compozitie. - Plantele nu sunt tratate termic sau chimic ..."

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5427 secunde