A murit actorul Christopher Lee, celebru pentru rolul Contelui Dracula

229
2
A murit actorul Christopher Lee, celebru pentru rolul Contelui Dracula - draculaprinceofdarknessdvdreview-1434025003.jpg

Articole recomandate

Actorul britanic Christopher Lee, celebru pentru rolul Contelui Dracula și al lui Saruman din 'Urzeala tronurilor', a încetat din viață la 93 de ani, la Londra, informează EFE citând ediția de azi a ziarului ' The Daily Telegraph'. El a fost spitalizat cu probleme respiratorii și ar fi murit duminică (7 iunie), dar soția sa nu a vrut să dezvăluie vestea până acum. 


Christopher Lee este cunoscut pentru jocul actoricesc excepțional în filme de calibru precum Stăpânul Inelelor, Omul de răchita sau Dracula. Generația nouă de cinefili îl cunosc mai ales pentru rolul său ca vrăjitorul Saruman ("Stăpânul Inelelor"). Și-a început cariera în industria filmului în anul 1947, în filmul Corridor of Mirrors (Coridorul cu oglinzi, n.r), în rolul lui Hammer. Ultimul film în care a jucat Christopher Lee Angels in Notting Hill încă nu a apărut pe marele ecrane.


Cele mai cunoscute pelicule cinematografice în care a jucat Christopher Lee sunt:

The Curse of Frankenstein (1957)

Dracula (1958)

Mumia (1959)

The Hound of the Baskervilles (1959)

The Man with the Golden Gun (1974)

Dr. No (1962)

Stăpânul Inelelor (2001-2003)

Charlie și Fabrica de ciocolată (2005)

Hobbitul (2012-2015)




Comentează știrea

Niklaus
11 iunie 2015
praf

Saruman din 'Urzeala tronurilor' :))...jurnalisti de 2 bani, a jucat in Hobbitul / Stapanul Inelelor cu rolul Saruman, nu Urzeala tronurilor care e serial, vai de capul meu, mai bine nu scriati.

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4827 secunde