Activități la Școala "Ferdinand"

693
Elevii claselor a VII-a B și a IV-a B ai Școlii "Ferdinand", din str. Unirii Constanța, au participat marți, 8 februarie, la o dezbatere prilejuită de celebrarea Zilei Siguranței pe Internet 2011, sărbătorită la nivel european.
Coordonatorii acestor activități au fost prof. Daniela  Martinaș și prof. Antoneta Grasu. Aceste manifestări au avut  ca scop promovarea utilizării într-un mod mai sigur și responsabil a tehnologiei online de către copii și adolescenți, precum și conștientizarea și educarea acestora asupra pericolelor navigării nesupravegheate pe Internet.
De asemenea, cu ocazia Zilei Europene 112 și a aniversării a 20 de ani de la decizia de înființare a numărului apelator de urgențe, la aceeași instituție de învățământ au fost susținute de-a lungul întregii săptămâni activități. Acestea au constat în realizarea de afișe/colaje/și scurt-metraje care atrag atenția asupra cunoașterii numărului unic pentru apeluri de urgență, care trebuie folosit atunci când este necesară intervenția agențiilor specializate de intervenție, pentru asigurarea asistenței imediate în situații în care este periclitată viața, integritatea ori sănătatea cetățeanului, ordinea publică, proprietatea publică sau privată ori mediul. 
Activitățile sunt coordonate de prof. Elena Besnea și prof. Corina Custurea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Februarie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Otello" revine la Constanța
Pagina a fost generata in 1.402 secunde