ACUZAȚII GRAVE! ELEVĂ DIN CONSTANȚA, BĂTUTĂ DE BIBLIOTECARA ȘCOLII, ÎN TIMPUL OREI

1198
4
ACUZAȚII GRAVE! ELEVĂ DIN CONSTANȚA, BĂTUTĂ DE BIBLIOTECARA ȘCOLII, ÎN TIMPUL OREI - ele-1460636657.jpg

Articole de la același autor

Acuzații grave într-o școală din Constanța. Ieri, în jurul orei 12, mama și bunica elevei M.L. au sesizat directorului Școlii nr. 16, Denis Ciorogaru, un incident care s-a finalizat cu agresarea fizică a elevei de către S.D., laborant în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 16 "Marin Ionescu Dobrogianu" Constanța.


Studiind cele relatate, directorul a constatat următoarea situație:


"În jurul orei 9, institutor M.P. a primit un telefon prin care era informată că fiica ei, în vârstă de 5 ani, are febră (40 grade) și a fost nevoită să o ducă de urgență la medic. Pentru a nu lăsa elevii nesupravegheați, și neexistând un alt cadru didactic disponibil, a solicitat-o pe laborant/bibliotecar S.D. să îi supravegheze. Incidentul menționat s-a petrecut în perioada în care elevii au fost supravegheați de laborant/bibliotecar S.D., "drept urmare, în calitate de director al Școlii Gimnaziale Nr. 16 "Marin Ionescu Dobrogianu" Constanța am propus în cadrul Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Nr. 16 «Marin Ionescu Dobrogianu» Constanța, din data de 13 aprilie, constituirea unei comisii de cercetare pe cale administrativă a incidentului sesizat, ce va verifica veridicitatea celor declarate și la finalizare va înainta Consiliului de Administrație un raport referitor la situația analizată", afirmă directorul în nota informativă transmisă Inspectoratului școlar Județean Constanța. 


Comentează știrea

Silvia
14 aprilie 2016
Agresiune

Bine ca am plecat de la aceasta scoală, de care a rămas doar numele. Profesorii lasă de dorit!

Toti taranii ajunsi la oras fara efucatie alimentara ar trebui inlaturati din functii
14 aprilie 2016
Contin coffeina: bautura calda, bauturile reci carbogazoase, bauturile energizante, aproape toate prajiturile( cacaoa contine coffeina), kekul, cozonacii, bomboanele, bauturile facute din granule care se dizolva in apa, etc

Intrebati-o pe bibliotecara cata coffeina consumase in acea zi. Chiar nimeni nu se sesizeaza ce efecte grave are aceasta substanta pt creierul omului? Nu-si mai pot controla nervii pt ca beau coffeina ca pe apa, medicii bucurandu-se doar ca au pacienti fara numar(la neurologie, psihiatrie). Romania e plina de pacienti cu diferite stadii de paralizie datorita accidentelor vasculare cerebrale si nici urma de preventie sau sfaturi din partea medicilor.

luci
15 aprilie 2016
...

Si tu probabil doar ce ai baut doua cani de cafea,nu?

k
15 aprilie 2016
ziaristica incotro ?

alta stire de doi bani ca de obicei...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1747 secunde