Adomniței se bagă din nou în seamă

403
Fostul ministru al Educației, deputatul Cristian Adomniței, a anunțat, duminică, la Iași, că va introduce la Camera Deputaților pachetul de legi realizat în timpul mandatului său și i-a invitat pe parlamentarii să le susțină. "Acum doi ani nu era niciun pachet de legi. Acum sunt două, iar conform regulamentului Parlamentului, trebuie discutate împreună. Cele două pachete sunt bazate pe principii asemănătoare, dar sunt unele diferențe și vreau să las opțiuni deschise. În noul pachet, redactat de domnul Mircea Miclea, sunt niște idei noi, pe care le susțin, dar nu pot fi de acord, de exemplu, cu ideea organizării bacalaureatului diferit", a declarat fostul ministru al Educației, în conferință de presă.
Adomniței a susținut că a obținut deja sprijinul unor colegi din Parlament care fac parte din partidele aflate la guvernare. "Am convingerea că parlamentarii vor alege ce este mai bun din cele două pachete de legi", a completat deputatul ieșean.
Referindu-se la protestele anunțate de sindicatele din învățământ, Adomniței a făcut un apel către profesori să nu blocheze anul școlar. "Următoarele forme de protest, după greva generală de trei zile, să se desfășoare după terminarea anului. Singurele care au dat dovadă de echilibru în această perioadă au fost sindicatele, însă fac un apel la acestea și la profesori să acționeze în interesul elevilor", a precizat fostul ministru al Educației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6547 secunde