Adrian Curaj a fost schimbat

385
3
Adrian Curaj a fost schimbat - adriancuraj-1467732573.jpg

Articole de la același autor

Premierul Dacian Cioloș a precizat că a decis schimbarea a patru miniștri- Educație, Comunicații, Transporturi și ministrul delegat pentru relația cu românii de pretutindei, pentru a da un nou suflu echipei guvernamentale.

Cioloș a mai spus că, după o perioadă de pregătire, guvernul a intrat într-o nouă etapă a livrării rezultatelor, precizând că, la începutul mandatului, și-a asumat câteva măsuri concrete.

Premierul a mai declarat că cele patru domenii aveau nevoie de un impuls și a decis să facă schimbarea miniștrilor.

Ministrul Comunicațiilor - Marius Bostan, Educației-Adrian Curaj și ministrul delegat al Departamentului Românilor de Pretutindeni-Dan Stoenescu au fost demiși, a anunțat premierul Dacian Cioloș, iar ministrul Transporturilor, Dan Costescu, aflat pe lista neagră, a demisionat.

Comentează știrea

curaj
5 iulie 2016
securistul Curaj

A fost schimbat un securist, un informator si un profitor al sistemului. Precum Cati, el propunea programe, el beneficia de bani. În locul lui, un alt informator al sistemului. Filozof. Doctorat la bătrânețe vai de noi. Cine știe câte medalii, diplome de la președinție, patriarhie, asociația câinele miop si altele are.

Curajeosule
6 iulie 2016
Bine ca ai plecat!

Din ziua în care tov. Curaj a venit la Constanța, chipurile sa se întâlnească cu mai multi inspectori generali din județele limitrofe, mi-a fost foarte clar ca "curajosul" a "pus botul" la binefacerile turismului Constănțean, vasnic protector al directoarei de la scoala jucărie a României! Pentru ca cine în România mai are o școală cu care sa se joace!? Îmi pare rău că trebuie să amintesc din nou de doamna director profesor doctor (nu se știe în ce!) Mihaela Stan! Super femeie și super doctoare directoare! Dar și mai super inspectoare protectoare!

DOAR NUMELE
7 iulie 2016
CURAJ

De fapt n-a avut CURAJ sa ia taurul de coarne. Sau poata a fost sabotat din interior. Poate ca a fost invins de SISTEM, ca Emil Constantinescu. Indiferent de motiv, cert este ca ne-a deziluzionat. Credeam si noi ca se va pune capac mafiei din ISJ, CLIENTELISMULUI, INCOMPETENTEI SI RELEI CREDINTE, dar..... Mai speram ca sub conducerea noului ministru ca toate concursurile sa fie pe bune, sa se defineasca standarde profesionale, criterii de competenta, sa se inlature formalismul si sa aiba CURAJ .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5132 secunde