La Casa de cultură din Constanța

Adunarea generală a Asociației Naționale Corale din România

59

Articole de la același autor

Sâmbătă, 15 iunie, IPS Teodosie va participa la adunarea generală a Asociației Naționale Corale din România. Evenimentul se desfășoară la Constanța, în sala de protocol a Casei de Cultură, începând cu ora 10.

Asociația Națională Corală din România (ANCR) a fost înființată în anul 1990 și s-a afiliat în anul 1991 la organismul european de profil "Europa Cantat". Asociaia este o organizație cultural-artistică, cu caracter profesional, deschisă tuturor categoriilor de iubitori ai artei corale, muzicieni, și nemuzicieni, cetățeni români și de peste hotare, indiferent de naționalitate, religie și domiciliu. Scopul său este ca, prin cultivarea și popularizarea artei corale să aducă o contribuție esențială la educarea muzicală și socială a unui număr cât mai mare de oameni din țara noastră, îndeosebi din rândul copiilor și tinerilor și să ajute la realizarea unei bune înțelegeri și conlucrări culturale cu popoarele europene și de pe alte continente.

Președintele Asociației este dirijorul Voicu Enăchescu - Directorul Centrului Național de Artă "Tinerimea Română", IPS Teodosie deținând funcția de vicepreședinte.

După adunare, de la ora 12.00, corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului, va susține un concert în fața membrilor Asociației. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Cultură-Educație : Mircea Albulescu se retrage
Pagina a fost generata in 1.2141 secunde