Agenda Culturală

227
Sâmbătă - "Bolnavul închipuit"

Iubitorii de teatru sunt așteptați sâmbătă, 24 martie, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat Con-stanța, pentru a vedea piesa de teatru "Bolnavul închipuit", bazată pe textul omonim al lui Molière, adus în contemporaneitate sau, mai degrabă, în atemporalitate, de regizorul gălățean Cristian Gheorghe. Piesa vorbește foarte mult și clar despre societatea în care trăim și despre felul în care ne-am modificat în timp ca entități.

Din distribuție, fac parte, printre alții, Marian Adochiței, Geor-giana Mazilescu, Florina Bulgaru, Lana Moscaliuc și Luiza Martinescu. Scenografia este realizată de Lăcrămioara Dumitrașcu; coregrafia, Oana Pisaroglu.

Duminică se ține "Scaiul"

Duminică, 25 martie, de la ora 19, constănțenii pot revedea la Teatrul de Stat, comedia "Scaiul", scrisă de Georges Feydeau.

Având-o în centrul poveștii pe Lucette, "amanta scai", interpretată de Dana Dumitrescu, piesa dispune de un final fericit și neașteptat. Interpretarea actorilor și replicile cu dublu sens și umor rafinat vor crea o seară perfectă. Regia, traducerea și adaptarea sunt semnate de Ion Lucian. Decoruri: Mihai Mădescu. Costume: Luana Drăgoescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Diverse : Ce surprize pregătește  Teatrul de Stat
Pagina a fost generata in 0.4246 secunde