Agenda de weekend

379

Articole de la același autor

"Scaiul", din nou pe scena Teatrului de Stat
Teatrul de Stat Constanța prezintă, duminică, 15 iunie, piesa "Scaiul", a lui Georges Feydeau, în regia lui Ion Lucian. Piesa este o comedie savuroasă, aducând pe scenă acțiuni neprevăzute și pline de dinamism. Din distribuție fac parte Dana Dumitrescu (Lucette), Mihai Sorin Vasilescu (generalul), Pavel Bârsan (Bouzin), Adrian Dumitrescu (Bois d’Enghien), Ileana Ploscaru (baroana Duvernier), Iulian Enache (Fontanet),Eugen Mazilu (Chenneviette), Laura Iordan (Marceline), Loredana Marilena Luca (Vivienne), Gabriela Belu (miss Betting), Dan Zorilă (Jean), Alexandru Mereuță (Firmin), Maria Lupu (Nini Galant), Andrei Cantaragiu (Antonio), Laura Crăciun (Emilie), Gelu Ciobanu (comisarul) și Paul Bucur (comisionarul).
Spectacolul începe la ora 19.

"Drumul pâinii" pavat de Muzeul de Artă Populară
Duminică, 15 iunie, la Muzeul de Artă Populară, se deschide expoziția "Drumul pâinii", eveniment care marchează valorile tradiționale românești.
Sălile de la parterul muzeului vor găzdui fotografii și diferite materiale care înfățișează cultura grâului și tradițiile vieții la țară. Expoziția va fi deschisă publicului până pe 15 august.

"101 zile de cultură", un nou limbaj estival
Graficieni, pictori, fotografi, sculptori, ceramiști, muzicieni și oameni de teatru vor pune bazele "Curții de artiști" din cadrul proiectului "101 zile de cultură", care va debuta astăzi, la Costinești. Tinerii artiști ai Colegiului Național de Arte "Regina Maria", de la Universitatea Națională de Arte, dar și artiști profesioniști din București, Ploiești și Constanța, își vor prezenta lucrările în cadrul a nouă sesiuni de creație.
Domeniile pe care artiștii vor lucra sunt arhitectură, grafică, ceramică, fotografie, teatru, film, pictură, sculptură, muzică și creație literară. Cei 50 de artiști invitați vor prezenta diferite creații pe parcursul a nouă sesiuni de fuziune a artelor.
"101 zile de cultură" este la prima ediție și își propune să adune la un loc energiile creatoare ale artiștilor din domenii de creație diferite. Proiectul este inițiat și dezvoltat de Asociația "Patriot" din Costinești și se va desfășura până pe 14 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0523 secunde