AIESEC îl aduce pe moș Crăciun în satele din Adamclisi

394

Articole recomandate

Organizația AIESEC Constanța își continuă tradiționalul proiect caritabil "Zâmbet de copil", prin care își propune să aducă bucurie în sufletele celor mici, în apropierea Crăciunului.
Astfel, echipa AIESEC va merge astăzi în comuna Adamclisi, unde va împărți daruri copiilor din Abrud, Urluia și Zorile.
Campania de strângere de fonduri pentru acest proiect a început pe data de 8 decembrie. De atunci, s-au primit donații precum jucării, rechizite, haine, dulciuri dar și bani, echipa "Zâmbet de copil" încercând să mobilizeze studenții, companiile, dar și alte persoane care i-ar putea ajuta.
Copiii din cele trei sate vor fi adunați în căminul cultural din satul Zorile, unde cei mici vor avea parte de multe surprize : colinde, teatru, ghicitori, clovni, jocuri, concursuri, și o mini-petrecere. Desigur, nu va lipsi nici Moș Crăciun, care, împreună cu spiridușii, va veni încărcat de cadouri într-o "săniuță – autobuz" pusă la dispoziție de RATC.
AIESEC este cea mai mare organizație internațională de tineri din lume, care își propune dezvoltarea profesională și personală a studenților, oferindu-le șansa de a-și descoperi potențialul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8229 secunde