Alegeri la Comunitatea Elenă. Cine este noul președinte

2021
40
Alegeri la Comunitatea Elenă. Cine este noul președinte - antonidis-1443549765.jpg

Articole de la același autor

În urma Adunării Generale a Comunității Elene Elpis Constanța, desfășurate, zilele trecute, Anton Traian Antoniadis a fost ales în funcția de președinte al comunității pentru  un mandat de cinci ani, în timp ce Mihnea Hagiu a fost desemnat în funcția de vicepreședinte. 


Anton Traian Antoniadis este membru fondator al acestei comunități încă din anul 1990. 


"Vreau să mulțumesc membrilor comunității pentru încrederea acordată. Vom pune în continuare în valoare cultura, religia și obiceiurile. Comunitatea noastră a dat acestui oraș importante persona-lități de origine elenă: primul primar al Constanței, Anton Alexandridi, actorii Jean Constantin și Hristu Nicolaide, regizorul Gheorghe Vitanidis, tenorul Cornel Stavru și, în învățământ, profesorul universitar Anton Beziris. Este cunoscut faptul că Dobrogea a jucat un rol de referință în istoria acestei țări, lucru observat prin multitudinea de națio-nalități care au ales să-și întemeieze aici căminele și care încă locuiesc în deplină armonie.
Ne vom aduce contribuția la dezvoltarea orașului Constanța, pe care însuși regele Carol l-a intitulat plămânul României", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Anton Traian Antoniadis. 


Structura comitetului de conducere a comunității este următoarea: Anton Traian Antoniadis - președinte, Mihnea Hagiu - vicepreședinte, Elena Guriotis - membru titular, Nicolae Frangeti - membru titular, Daniel Marian Anas-tase - membru titular, Costin Teodoru - membru titular, Ioan Dumitrescu - membru titular, Ionel George Rusu - membru titular, Cosmin Ionuț Sga-verdea - membru titular, Georgios Simos - membru titular și Angelica Opait - membru titular.


Comentează știrea

40 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

bravo
30 septembrie 2015
In sfarsit

felicitari d-le antoniadis si mai ales felicitari grecilor pentru alegerea facuta. era nevoie de o schimbare de TON si sunt sigur ca de acum alaturi de acest cu adevarat OM se vor face si se vor cunoaste schimbari mari

grec
30 septembrie 2015
comunitate

Felicitari si vom fi aproape. Si ca adaugare la comentariul anterior OM=ANTON

Vasilis
30 septembrie 2015
halal grec

BREAKING NEWS: Presedintele Comunitatii Elene din Constanta NU VORBESTE LIMBA GREACA

un cititor
30 septembrie 2015
de mirare

Unde sunt machedonii ăia pe care dacă îi întrebi toți sunt greci?!?

Zorba
30 septembrie 2015
PTR Vasilis

Mai Vasilis nume de acoperit ia-l tu pe Nucu acasă si faceți un grup de mâncători de.... De Comentatori de 2lei suntem sătui iar daca citezi tu sa pui la îndoiala pe acest om chiar ca esti mâncători de ......

roman
30 septembrie 2015
greci

dle Anton felicitari si nu puneti la suflet ce e rau . asa este cand sunteti cu mult deasupra unor nimicuri de oameni. noi va iubim si va respectam pentru ce sunteti.

br(o)king news
30 septembrie 2015
mai Vasilica

Vasilica... skata to moutra sou

panos
30 septembrie 2015
Vasilica....

ca sa fie pe limba noastra in leg cu comment anterior..de la "news"...kai to diko mou apo pano sas

iannis
30 septembrie 2015
a la greque

Remarc faptul ca e mare bataie pe "ciolanul" de la Comunitatea Elena....cam mult patos....inseamna ca are ceva "carnitza " acest ciolan....aveti grija sa nu aiba si ceva carne stricata/imputzita.....prietenii stiu de ce!...si mai ales noul ales.....ca doar are experienta in domeniu!!!!!!....

40 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4596 secunde