Alternativa la telecomandă

285
Comedia romantica "Flirt"
Teatrul de Artă București prezintă comedia romantică FLIRT cu Mihai Baranga și Andreea Duță.
Piesa este o parodie la adresa remediilor moderne pentru orice tip de problemă, de disfuncționalitate, de nereușită. Cei cinci pași magici prin care se ajunge de la orice la opusul lui orice fac rețeta perfectă chiar și pentru împlinirea dragostei. Și pe-asta o dovedesc chiar actorii: Pas 1: schimbare de look, pas 2: ce profesie să aibă jumătatea? pas 3: locurile de întâlnire, pas 4: un pas. ad literam, pas 5: cum se agață.
Un spectacol captivant, de o eleganță inedită și cu un umor deosebit duminică,12 februarie, de la ora 20.00 în Cafe d’Art.

"Bolnavul închipuit" - prima boală cu simptome de bună dispoziție
Teatrul de Stat Constanța prezintă sâmbătă, 11 februarie 2012, ora 19, piesa de teatru "Bolnavul închipuit" după Moliere, în regia lui Cristian Gheorghe.
"Le Malade imaginaire", în traducere "Bolnavul închipuit", faimoasa comedie - balet, ultima creație a lui Moliere, se află la limita dintre comic și tragic. Nota de final este dată de dispariția autorului, care a murit la a patra reprezentație a ei. Bolnav, el s-a apărat prin râs de propriile slăbiciuni fizice dar și de teama de moarte.
Prologul însoțit de cuvenita reverență față de rege, scenele alegorice, versurile de tip pastoral, cântecele, totul arată că autorul a conceput un spectacol de mare amuzament.
Piesa este tradusă de Tudor Bogdan și Ștefan Crudu, în scenografia Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar coregrafia aparține Oanei Pisăroglu.
Din distribuție fac parte, printre alții, actori renumiți ai Constanței: Marian Adochiței, Dana Dumitrescu, Georgiana Mazilescu, și Adrian Dumitrescu.

"Cum vă place", la Teatrul de Stat
Teatrul de Stat din Constanța își așteaptă iubitorii de teatru la un spectacol de excepție, cu o comedie elegantă "Cum vă place" de W.Shakespeare, duminică, 12 februarie, de la ora 19.
Comedia spumoasă va pune în rol principal relațiile dintre bărbați și femei. Rosalinda, în rol principal, este o fată care ajunge în pădure, se dă la bărbați, și apoi se travestește în bărbat ca să-i dea sfaturi iubitului ei devenind din nou fată. O comedie despre dragoste, provocări, nesiguranță, regăsirea încrederii și a echilibrului.
Piesa de teatru va dura două ore și jumătate, însă pentru cei prezenți la spectacol, umorul de calitate îi va face să simtă că timpul zboară.
Piesa "Cum vă place" este tradusă de Virgil Teodorescu, sub regia lui Dan Vasile și scenografia Anei Bănică. Din distribuție, printre alții, fac parte: Mihai Sorin Vasilescu, Marian Adochiței, Andrei Cantaragiu, Dana Dumitrescu, și Nina Udrescu.


Seară Folk cu Emeric Imre și Walter Ghicolescu
Dacă doriți totuși să ascultați muzică bună și vă era dor de piesa "Nebun de alb" a lui Emeric Imre, atunci alegerea cea mai bună este o seară magică de cântece de suflet cu Emeric Imre și Walter Ghicolescu.
Excepționalul concert de folk va avea loc sâmbătă, 11 februarie, de la ora 21.30, la Amsters.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5775 secunde