Alternativă la telecomandă

311
# Sâmbătă, 11 octombrie, ora 13, la Muzeul de Artă va avea loc vernisajul expoziției de pictură semnată Medi Dinu, cunoscuta artistă care a împlinit un secol de existență. Expoziția va cuprinde lucrări realizate la Balcic în perioada interbelică și, ulterior, la Mangalia.
# Sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 19, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" va prezenta spectacolul "Madama Butterfly", de Giacomo Puccini. Prețul biletelor este cuprins între 3 și 25 lei.
# Duminică, 12 octombrie, ora 19, Teatrul de Stat Constanța va prezenta piesa "Gin Rummy", cu Liviu Manolache și Nina Udrescu. Spectacolul începe la ora 19, iar prețul unui bilet este de 15 lei.
# Duminică, 12 octombrie, de la ora 21, Harry Tavitian și percuționistul Cserey Csaba vor susține un concert în Club Doors. Prețul unui bilet este de 25 lei.
# Luni, 13 octombrie, ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iubitorii de teatru vor putea vedea spectacolul "O noapte furtunoasă", în regia lui Gelu Colgeac. Prețul unui bilet este de 60 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7079 secunde