Altruism și solidaritate pentru o colegă suferindă

351
Altruism și solidaritate pentru o colegă suferindă - xliceulaxiopolis-1646644799.jpg

Articole de la același autor

Elevii Liceului Tehnologic „Axiopolis” din Cernavodă, coordonați de un număr de profesori inimoși, au organizat diferite acțiuni în scopul strângerii de fonduri pentru colega lor, Diana Iordache, care trece printr-o perioadă extrem de dificilă, fiind suferindă de rabdimiosarcom alveolar, după cum informează consilierul de imagine, prof. Victorița Encică. „Colegii ei au dorit astfel să-i transmită Dianei că, așa cum mărțișorul simbolizează renașterea naturii, tot astfel gesturile lor ilustrează imboldul la o nouă atitudine menită să o stimuleze pe colega lor să depășească episodul dificil din viața sa și să recapete puterea de a merge mai departe”, transmite prof. Encică.

În acest sens, elevi altruiști și solidari din toate clasele, alături de profesoarele Nicolița Bărbulescu, Mihaela Neagu, Carmen Munteanu, Anca Vișănoiu, Ionescu Corina, Estela Anghel, Emanuela Albu, Crina Neciu, Paula Mădălina Strîmbu și Victorița Encică, sub permanenta susținere a directorului, Viorica-Adela Bănică, au confecționat mărțișoare și le-au expus pentru vânzare în holul liceului, în centrul orașului și în curtea bisericii „Sfântul Andrei”, în perioada 16-28 februarie.

O acțiune paralelă a realizat Asociația „Ia de la malul mării”, organizând în data de 16 februarie Șezătoarea Mărțișorului, la inițiativa doamnelor Tinca Răcaru, Nuți Sima și Neagu Mihaela. În urma acestor activități realizate cu dăruire s-au strâns 3330 de lei pentru Diana Iordache.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5285 secunde