Anisie, despre noul an școlar: Părinții vor afla până în 10 septembrie cum va începe

96
Anisie, despre noul an școlar: Părinții vor afla până în 10 septembrie cum va începe - anisie-1599468385.jpg

Articole recomandate

Părinții vor afla până în 10 septembrie cum vor începe copiii lor școala sau grădinița, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie.


"Până pe 10 septembrie trebuie să afle. Școlile trebuie să comunice până pe data de 10 septembrie decizia cu privire la începerea școlii", a spus ministrul Educației, pentru Edupedu.ro.


Potrivit ministrului, fiecare școală ar trebui ca cel târziu marți să se întrunească în ședința Consiliului de Administrație, să facă propunerea către inspectoratul școlar cu programul concret de începere a școlii din 14 septembrie.


"Acum la școli este propunerea. Lor li se spune [astăzi, de către DSP – n.r.] că în localitate va fi scenariul galben, de exemplu, dupa care în Consiliul de Administrație trebuie să analizeze din punct de vedere al particularității unității de învățământ și să decidă care este programul concret. Trebuie să prezinte în fapt ce decizie doresc să ia. Acolo sunt și părinții", a precizat Anisie.


Întrebată sâmbătă, la B1 TV, dacă pentru 14 septembrie există mai multe șanse pentru învățământul online sau pentru cel cu prezență fizică, Monica Anisie a răspuns: "Până la 7 septembrie, m-aș hazarda să spun care e scenariul, de asta am descentralizat decizia. Depinde de situația epidemiologică de la o localitate la alta".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6188 secunde