Apelul ministrului Educației înainte de începerea școlii: Ne aflăm într-o situație dificilă

164
Apelul ministrului Educației înainte de începerea școlii: Ne aflăm într-o situație dificilă - 646x4041-1600013443.jpg

Articole recomandate

Ministrul educației, Monica Anisie, a anunțat duminică seara că înainte de începerea școlii, care are loc luni, 106 cadre didactice din toată țara sunt spitalizate, iar 91 sunt în concediu medical. De asemenea, 293 de cadre didactice care se află în carantină și-au exprimat dorința de a face școală online.


În ceea ce privește pensionările, ministrul educației a spus că 147 de cadre didactice depuseseră la 1 septembrie, la inspectoratele școlare, dosarele de pensionare.


Ministrul educației a făcut un apel public înainte de începerea școlii, prevăzută pentru luni, 14 septembrie: „Ne aflăm într-o situație dificilă, să punem umărul cu toții la revenirea copiilor la școală”, a îndemnat ministrul educației, precizând că atât profesorii, cât și elevii își doresc să revină la clasă. „Să încetăm să politizăm educația”, a cerut Monica Anisie, în condițiile în care mai multe voci politice i-au cerut demisia.


Ea a arătat că este nevoie de responsabilitatea tuturor și este nevoie „să fim împreună”. Numai așa, spune ministrul, se poate face educație și vom reuși să avem copiii în siguranță în spațiul școlii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9347 secunde