Așa va arăta lumea peste 11 ani

277
1
Așa va arăta lumea peste 11 ani - asavaaratalumea-1404490352.jpg

Articole recomandate

Zece predicții ale viitorului au fost făcute de către analiștii din New York ai Thomson Reuters. Licența de pilot va fi în 2025 precum permisul auto de acum.

Experții prevăd, în urma studiilor, că tehnologia și biologia vor cunoaște schimbări considerabile, potrivit Mediafax.ro.

Demența va scădea

Tot mai multe cercetări privind acest domeniu vor fi realizate, iar numărul celor care vor suferi de demență va scădea. De asemenea, vor apărea îmbunătățiri pentru persoanele care suferă de această afecțiune.

Energia solară, principala sursă de energie de pe planetă

Metodele de obținere, stocare și convertire a energiei solare vor fi atât de avansate încât energia solară va deveni principala sursă de energie de pe planetă.

Diabetul de tip 1 va fi prevenit

Modificarea genomului uman va fi posibilă, iar acest lucru va determina prevenirea anumitor boli, precum diabetul de tipul 1.

Nu se va mai duce lipsă de mâncare

Datorită progreselor în domeniul tehnologiilor de iluminat și în cele ale tehnicilor de imagistică, combinate cu modificarea genetică a culturilor, lipsa alimentelor și fluctuațiile prețurilor la acestea vor deveni de domeniul trecutului.

Transportul electric aerian va fi posibil

Ingineria aerospațială ușoară și noile tehnologii de baterii vor alimenta transportul cu vehiculele electrice pe uscat și în aer. Aeronavele micro-comerciale vor face călătorii scurte. Pentru ca acestea să fie în măsură să decoleze și să aterizeze pe spații mult mai mici, obținerea unei licențe de pilot ar putea fi noua trecere la maturitate în secolul 21.

Totul va fi digital

De la mașini și case care răspund la orice solicitare a proprietarilor, la aparate care gândesc pentru ele, totul va fi digital. "Imagina-ți-vă ziua în care întregul continent african va fi conectat digital", scriu cercetătorii. "Acest lucru se va întâmpla în 2025".

Comentează știrea

mama omida
5 iulie 2014
numai bine nu va fi din semnele actuale

In schimb va creste coruptia si nr celor fara locuri de munca datorita tehnologiei ,daca nu cumva cutitul ajuns la os in multe tari din lume ( in Romania sigur) va initia un haos total.

Articole pe aceeași temă

Joi, 31 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Prinsă când fura din magazin
Pagina a fost generata in 0.4977 secunde