Asociația Elevilor din Constanța… "Refuză imposibilul"

479
Asociația Elevilor din Constanța…

Articole de la același autor

Recent, la București, a avut loc a VII-a ediție a Galei Premiilor Participării Publice, eveniment anual organizat de Centrul de Resurse pentru Participare Publică, care, anul acesta, a beneficiat de înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România. 
Gala Premiilor Participării Publice îi premiază pe toți cei care schimbă ceva în societate, anul acesta desfășurându-se sub deviza "Vrei magie? Refuză Imposibilul!". 


În cadrul evenimentului din acest an, Asociația Elevilor din Constanța a fost distinsă cu două premii: "Frăția elevilor și nedreptatea bugetară" și "Legea nu se negociază la bursă", pentru obținerea aplicării reducerii de 50% la transportul local în comun pentru toți elevii din municipiul Constanța, respectiv acordarea burselor școlare pentru elevii din municipiul Constanța. 


"Cele două premii reprezintă o încununare a eforturilor tuturor celor care au trecut prin AEC în acești primi trei ani de activitate. De asemenea, acesta este un exemplu și pentru restul tinerilor din România, că sistemul nu este de neînvins, iar cu implicare și perseverență, poți face lucruri care la prima vedere par imposibile", a declarat președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3022 secunde