Astăzi, ultima zi a probei întâi la Bacalaureat 2015

122
Astăzi, ultima zi a probei întâi la Bacalaureat 2015 - bacalaureat2015-1433872708.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, se încheie prima probă a Bacalaureatului 2015, Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, la Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă la Constanța neexistând candidați. 


Următoarea probă, cea de Evaluare a competențelor digitale, va debuta luni, 15 iunie, mulți dintre candidați echivalându-și studiile. Spre exemplu, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", din cei 241 de candidați, 170 și-au echivalat studiile cu ECDL, iar la Liceul "Ovidius", din 217 de candidați, 138 și-au echivalat proba. 


Sunt și licee unde există elevi care și-au recunoscut proba digitală, în sensul că au susținut-o în sesiunile anterioare. Este cazul Colegiului Tehnic Energetic, unde sunt înscriși și absolvenții de la liceele tehnologice "Concord", "Gaudea-mus" și "Omnia" și unde 68 de candidați și-au recunoscut proba. La Colegiul de Marină, din cei 124 de candidați, 43 și-au recunoscut proba, iar 16 și-au echivalat-o cu ECDL. 


Rezultatele obținute la probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale nu se contestă și se exprimă prin niveluri de competență: începător, mediu, avansat și experimentat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4491 secunde