Au dăruit din roadele toamnei persoanelor vârstnice, dar și colegilor

234
Au dăruit din roadele toamnei persoanelor vârstnice, dar și colegilor - scoala17-1669036982.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna trecută, la Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” din Constanța, s-a desfășurat campania „Săptămâna fructelor și a  legumelor donate" din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC).

Prin această activitate extracurriculară, elevii voluntari intenționează să dezvolte și să întărească abilitățile copiilor/tinerilor de a trăi împreună cu ceilalți într-o societate solidară, în care contează valențele umanitare, implicarea și angajamentul.

De asemenea, elevii voluntari au avut prilejul de a dărui cu drag și bucurie din roadele toamnei Căminului de persoane vârstnice Constanța și Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Maria Montessori”.

La jumătatea săptămânii, elevii voluntari s-au deplasat alături de prof. coordonatori Cristina Georgescu și Aurora Catargiu, pentru distribuirea fructelor și a legumelor.

„Mulțumim tuturor cadrelor didactice, părinților și elevilor care s-au implicat în această  campanie, aducând un strop de bucurie, prin gestul lor civic!”, transmite conducerea școlii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.348 secunde