Avanpremiere la Cityplex Tomis Mall

194
Avanpremiere la Cityplex Tomis Mall - greudeucis-1360940168.jpg
"Și mai greu de ucis" și "Cronicile Casterilor: A 16-a lună" sunt cele două avanpremiere la care suntem invitați începând cu acest week-end la Cityplex Tomis Mall.


Încă de la primul "Greu de ucis", în 1988, John McLane (Bruce Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilitățile și atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriștilor din toată lumea. De această dată, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificații în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în ițele unei complicate povești în care este implicat și un mafiot rus, tată și fiu făcând din acest punct tot posibilul pentru a-și proteja unul altuia viețile și de a elimina pericolul ce amenință însăși democrația.

În "Cronicile Casterilor", Ethan Wate este un elev de liceu popular, care detestă faptul că locuiește în orășelul Gatlin din Carolina de Sud fiindcă aici nu se întâmplă niciodată vreun eveniment ieșit din comun și abia așteaptă să se emancipeze de sub tutela părinților și să plece cât mai departe.

Visurile băiatului sunt bântuite de imaginea unei fete frumoase pe care Ethan nu a întâlnit-o niciodată, iar atunci când Lena Duchaness, o fată de 16 ani care aspiră la o viață normală fiindcă este victima unui blestem ce îi lovește familia de mai multe generații, se mută înapoi în Gatlin, protagonistul se trezește implicat în aventuri mai specta-culoase și mai periculoase decât ar fi îndrăznit să spere.

În vreme ce Lena se străduiește să mascheze faptul că ea însăși este înzestrată cu puteri supranaturale, Ethan dezgroapă secrete întunecate despre familiile amândurora, despre istoria lor și despre orașul lor, dorind să înțeleagă motivul pentru care se simte atât de atras de această fată și să explice strania conexiune dintre ei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Două premiere  la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 0.6132 secunde