Aventura Antarcticii, expusă în fotografii, la Hotel Rex Mamaia

524
Aventura Antarcticii, expusă în fotografii, la Hotel Rex Mamaia - 5f08ba4b7b2c2544dd215383125d02ea.jpg
La Grand Hotel Rex din Mamaia va avea loc sâmbătă, 12 decembrie, ora 20, vernisajul expoziției de fotografie "Antarctica", realizată de Roger Mantu, un aventurier în lumea elemetelor vizuale, în lumea sălbatică a naturii, care ne va prezenta imagini dintr-o fascinantă odisee atlantică.
Roger Mantu a fost prota-onistul a 50 de zile de aventură care a cuprins 13000 de kilometri: din Ushuaia - Țara de Foc - către mările învolburate și zăpezile eterne ale Peninsulei Antarcticii, urmate de tărâmuri dintre cele mai izolate ale lumii, precum Marea Weddel, insulele South Georgia, Gouch, Tristan da Cuhna, St. Helena și Ascension, până la Capul Verde.
Interesul său profesional pentru fotografie a prins contur după finalizarea studiilor de comunicare vizuală din cadrul Facultății de Artă "Blocherer Schule" din Munchen, Germania. În majoritatea timpului, îl putem găsi pe Roger Mantu în atelierul său din Constanța, implicat în proiecte fotografice și publicitare. Nu ratează nici o ocazie de a călători oriunde în lume, pentru a surprinde cele mai inedite și extravagante locuri, împărtășindu-le, apoi, cu publicul constănțean.
Proiectul "Antarctica" își propune sensibilizarea oamenilor în ceea ce privește frumusețile naturale ale lumii, puse în pericol de expansiunea vieții moderne.
În perioada 14 – 31 decembrie, Roger Mantu va avea o expoziție cu vânzare și la City Park Mall, urmând ca o parte din fondurile obținute să fie donate Delfinariului din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : La Școala Tuzla a venit "ECOCrăciunul"
Pagina a fost generata in 1.7977 secunde