Azi "Tinere Speranțe", mâine mari vedete

216
În organizarea Primăriei Medgidia în colaborare cu Asociația Voluntarilor și Asociația "Alături de oameni" din aceeași localitate, la Casa de Cultură "I. N. Roman" din Medgidia s-a desfășurat prima ediție a concursului de interpretare "Tinere speranțe".
Având ca scop declarat descoperirea micilor talente și premierea celor mai buni care știu să se remarce prin voce și interpretare, micuții concurenți au fost împărțiți pe două categorii, în funcție de grupa de vârstă.
La categoria 6-12 ani, câștigătoare a fost declarată eleva Andreea Ghiță, în timp ce premiul I la grupa 12-14 ani i-a fost înmânat Ioanei Ichim. Pe lângă premiile pentru primele trei locuri, juriul a acordat și cinci mențiuni și un premiu de popularitate, pentru a-i încuraja pe tinerii aspiranți la titlul de vedetă.
"Prima ediție a concursului de interpretare pentru copii a reprezentat startul unei competiții ce își dorește, anual, să antreneze copiii talentați ai Medgidiei într-o întrecere pentru obținerea primului loc și, totodată, să fie o rampă de lansare pentru cei mai sârguincioși și talentați elevi. Anul viitor, așteptăm să urce pe scena competiției și mai mulți concurenți", a declarat primarul Marian Iordache, care a fost și membru al juriului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5621 secunde