BAC 2019 / Ce au avut elevii de rezolvat, la proba scrisă, la limba și literatura română

1458
BAC 2019 / Ce au avut elevii de rezolvat, la proba scrisă, la limba și literatura română - simulari152015998815211844851553-1561972159.jpg

Articole recomandate

Astăzi, a început examenul de Bacalaureat, cu proba scrisă la limba și literatura română. 


Astfel, absolvenții liceelor teoretice, profilul Real, precum și cei care au terminat licee tehnologice și liceele vocaționale (cu excepția celor de profilul pedagogic) au avut astăzi de conceput un eseu referitor la un text poetic aparținând autorilor George Bacovia sau Lucian Blaga.

De asemenea, la Real, candidații la Bacalaureat au avut de argumentat perspectiva narativă dintr-un text de Mihail Sadoveanu, la subiectul al II-lea. Un alt subiect a avut ca cerință realizarea unui text argumentativ despre importanța pregătirii înaintea susținerii unui discurs.

Subiectul I punctul A de la Real a cuprins 5 cerințe, formulate pe baza unui fragment la prima vedere din "Amintiri de la Junimea din Iași", de George Panu.


Pentru absolvenții profilului Umanist și pentru cei de profilul Pedagogic, subiectele de la Limba și literatura română au avut ca cerință realizarea eseului referitor la un text poetic aparținând autorilor Tudor Arghezi sau Ion Barbu, scrie capital.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.016 secunde