Bacalaureat 2014 / Ultima probă s-a lăsat cu cinci eliminați

59
Bacalaureat 2014 / Ultima probă s-a lăsat cu cinci eliminați - bac1404670261-1409313231.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 1.338 de candidați au susținut proba la alegere a profilului și specializării (Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică - profilul real - Geografie, Filosofie, Economie, Psihologie și Logică - profilul umanist).


La această probă, cinci candidați dintre care patru susțineau proba la biologie, iar unul la disciplina logică, comunicare și argumentare, au fost eliminați pentru fraudă și tentativă de fraudă (telefoane mobile, notițe și însemnări), astfel: 2 candidați din centrul de examen – Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti", 1 candidat – Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, 1 candidat – Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, 1 candidat - Colegiul Național "M. Eminescu". 


La această sesiune de bacalaureat au fost eliminați 30 de candidați din examen (la proba E(a) - 10 candidați, la proba E(c) – 15 candidați și la proba E(d) – 5 candidați), pentru fraudă sau tentativă de fraudă care au pierdut dreptul de a susține examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni. Precizăm că la proba scrisă E(c) din cadrul examenului de bacalaureat, după vizionarea înregistrărilor video, comisia din centrul de examen de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații a hotărât, conform Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat, eliminarea a 8 candidați pentru fraudă (folosirea de materiale interzise).


Afișarea rezultatelor va avea loc pe 1 septembrie, până la ora 12,00, iar depunerea contestațiilor, în aceeași zi, între orele 12:00 -16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3924 secunde